Winkelcentrum Boven ’t IJ

1 december 2013

De dag begon met een zonnetje welke op ons bruine kopje scheen, de zonnebrillen kwamen tevoorschijn en onze glimlachen uiteraard ook. Helaas… de zonnebrillen konden weer opgeborgen worden, maar de glimlach werd verwisseld door een nog bredere lach. Alle tanden werden blootgelegd toen we zagen hoeveel kinderen er weer in het Winkelcentrum Boven ’t IJ te vinden waren.

We waren gevraagd om 3 maal te spelen met onze zwartepietenbende. Deze optredens zouden we evenredig verdelen, maar door ons enthousiasme werd ook dat plannetje een beetje anders. Als je veel publiek hebt merk je dat onze zwartepietenbende helemaal in z’n element komt.

De Oh Pepernoot, Oya Lele en Lief Sinterklaasje werden dan ook fanatiek meegedanst door de aanwezige kinderen. Ikzelf mocht de Tjoe Tjoe Wa ten tonele brengen, en ook hier deden vele kinderen aan mee. Zelfs enkele ouders zag ik meedoen.

De Energie van onze pieten ging zo ver dat onze 2de pauze al bijna op het eind was… besloten werd een ultra korte pauze in te lasten. Nog even knallen in de winkelstraten en toen was ook dit optreden alweer achter de rug.

Deze dag konden we duidelijk weer eens doen waar we goed in zijn !! Mensen en kinderen vermaken. De glimlach blijft dan ook lang op ons gezicht staan, zeker toen we hoorde dat onze opdrachtgever meer dan tevreden was over onze aanwezigheid.

Alle mensen bedankt dat jullie ons zijn komen bekijken en hopelijk zien we elkaar nog ergens in het land, en anders zullen we elkaar vast een ander jaar weer tegenkomen.

PartyTrommel Piet